Sep 262006
 

Den 29 september firade MADD i Amerika 25 år som en av väldens största lobbyorganisationer. Sverige är där och Lewerth Communication  kom att tala om svenskt trafiksäkerhetsarbete inför 1000 personer från hela USA. Dessutom visades  multimediaförställningen Länge Leve Livet i en engelsk subitlad version på Hilton hotel i Washington samma dag. Samtidigt genomförde Madd tillsammans med NTF; Vägverket, Polisen , MHF och lokala drogsamordnare i landet, gemensamma manifestationer mot rattfylleri den 29 september. Det ägde rum aktiviteter mot rattfylleri i USA och Sverige samtidigt detta året!

 Tagged with:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)