Maj 252010
 

Konferensens avslutning gav mersmak och som ni alla förstår blir det ett Hands On 2011 också.Innehållet är inte slutfixat men vår moderator vid årets konferens, Benny Haag, presenterade en liten uppgift för er alla ute i landet. Baserat på tanken om att utveckla en vårdkedja för våra utsatta barn och även se hur och om det sker några tydliga förändringar när det gäller den nya barn och sjukvårdslagen från 1 januari i år. Satsar kommunerna mer? Förs frågan  om barn i missbruksmiljöer tydligare upp på kommunernas agenda som ett prioriterat område? Vad kan ni / vi göra för att vara mer proaktiva på hemmaplan?

Du har givetvis möjligheten att under året komma med mail till lars@lewerth.biz, som arrangerar även nästa års konferens och berätta hur jobbet går vidare där du lever och verkar.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)